Przejdź do treści

Wierzymy, że nasze sposoby na powrót do korzeni to Twoje powody by wracać do nas

Z gruntu dobre

Nasze ziemniaki pochodzą z lokalnych upraw na Mazowszu

Proste składniki

Odkopujemy to, co najlepsze i obieramy ze wszystkiego, co zbędne

Świadome wybory

Proponujemy produkty, w które ktoś włożył serce i czas

Certyfikat Menu Bez Glutenu

Posiadamy go jako jedna z kilkunastu restauracji w Polsce!

Handmade with love

Własnoręcznie przygotowujemy codziennie wszystkie dania

10 lat współpracy

z Polskim Stowarzyszeniem Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej

Chcemy żeby ludzie, którzy przyjdą po nas, też mogli tego doświadczyć.

Dlatego segregujemy śmieci, zbieramy słoiki po naszych deserkach, dbamy o bioróżnorodność w diecie - sięgamy po dzikie rośliny jadalne, żeby korzystać z obfitości smaków i natury.

Urzekają nas produkty, za którymi stoją konkretni ludzie. Wierzymy, że warto sprzedawać produkty, w które ktoś włożył serce i własny pomysł.

W naszym menu znajdziecie polskie softy, piwa kraftowe oraz produkty od małych polskich producentów.

Nie działamy w próżni. Jesteśmy dla Was i dzięki Wam. I jesteśmy za to wdzięczni.

Dlatego sami angażujemy się w działania społeczne: wspieramy medyków w czasie pandemii, wspieramy schroniska dla psów, współorganizujemy sąsiedzki piknik.

Wierzymy, że przez jedzenie można przekazać miłość, czułość i serdeczność.

Dlatego warto się u nas zatrzymać. Przymknij oczy, posil się zanim ruszysz dalej. Częstujemy Cię Groolem. Gorącym pieczonym ziemniakiem z Twoim ulubionym twarożkiem, kurczakiem po hawajsku albo pesto z buraka czy dzikiej pokrzywy. Karmimy bez glutenu. I wege, i z mięsem.

Wiemy, że im prościej, tym lepiej. To nasz sposób na powrót do korzeni.